•  
  •  

Επίτοιχοι Λέβητες Συμπυκνώσεως

Λέβητες συμπυκνώσεως
Οι επίτοιχοι λέβητες συμπυκνώσεως εξοικονομούν χρήματα και προστατεύουν το περιβάλλον

Επιστημονικά συμπύκνωση είναι η μετάβαση ενός υλικού από την αέρια στην υγρή φάση. Αυτή η διαδικασία γίνεται κάτω από συγκεκριμένες συνθήκες πίεσης και θερμοκρασίας, οι οποίες ονομάζονται «σημείο συμπύκνωσης».
Αυτά ακούγονται πολύ θεωρητικά, αλλά το τελικό αποτέλεσμα για τις συσκευές συμπυκνώσεως μπορεί να συνοψιστεί εύκολα στην ακόλουθη φράση:

 Ένας επίτοιχος λέβητας αερίου συμπυκνώσεως εκμεταλλεύεται την λανθάνουσα  θερμότητα των δικών του καυσαερίων. Τα μεταφέρει πίσω στον θάλαμο συμπυκνώσεως και η θερμότητα διοχετεύεται εκ νέου στο κύκλωμα θέρμανσης.

Το μόνο που παράγεται από τη διαδικασία της συμπύκνωσης είναι νερό, το οποίο απομακρύνεται εύκολα.
Με τις συσκευές ecoTEC μπορείτε να έχετε μόνο πλεονεκτήματα: εξοικονόμηση στην κατανάλωση αερίου που σημαίνει αφενός μείωση των δαπανών σας και αφετέρου αυξημένη συνεισφορά στην προστασία του περιβάλλοντος!

Ο επίτοιχος λέβητας αερίου ecoTEC με την πρωτοποριακή μέθοδο συμπυκνώσεως φτάνει σε βαθμό απόδοσης, ο οποίος ξεπερνά κατά πολύ όρια των συμβατικών συσκευών θέρμανσης. Με τον βαθμό απόδοσης του 109% το ecoTEC εγγυάται την βέλτιστη αξιοποίηση των κεφαλαίων σας.
Με τον ecoTEC αποδεικνύει η Vaillant για ακόμα μία φορά ότι είναι ο κορυφαίος κατασκευαστής έξυπνων συστημάτων θέρμανσης για οικιακή χρήση.

Ο επίτοιχος λέβητας ecoTEC κυκλοφορεί σε δύο εκδόσεις, pro και plus, για θέρμανση και άμεση παραγωγή ζεστού νερού χρήσης και σε έκδοση plus μόνο για θέρμανση. 
Για περισσότερες πληροφορίες επιλέξτε μία από τις ακόλουθες κατηγορίες συσκευών: