•  
  •  

Ταχυθερμαντήρες αερίου

Ταχυθερμαντήρες αερίου MAG της Vaillant
Δοκιμασμένος και αξιόπιστος

Οι ταχυθερμαντήρες αερίου Vaillant της σειράς MAG είναι συσκευές οι οποίες δημιουργήθηκαν για την παραγωγή ζεστού νερού. Η τελευταία σειρά MAG είναι το αποτέλεσμα δεκαετιών συνεχούς έρευνας και ανάπτυξης και αντιπροσωπεύει την τελευταία λέξη της τεχνολογίας. Ελέγχονται συνεχώς μέσω αυστηρών ελέγχων και γι' αυτό εγγυούνται τη μέγιστη άνεση στην παροχή ζεστού νερού χρήσης, την εξέχουσα απόδοση και τη μεγάλη διάρκεια ζωής. 

Πειστική άνεση, χάρη στις έξυπνες λύσεις της λειτουργίας OPTI MOD

Οι ταχυθερμαντήρες αερίου MAG της Vaillant οφείλουν την υψηλή άνεση που προσφέρουν στην ενσωματωμένη λειτουργία OPTI -MOD. Αυτή η λειτουργία εξασφαλίζει την ύψιστη άνεση με την μέγιστη απόδοση.
Με δύο απλά βήματα ο χρήστης μπορεί να προσαρμόσει τον ταχυθερμαντήρα MAG στις ιδιαίτερες απαιτήσεις του.
OPTI... σημαίνει την προεπιλογή της απόδοσης της συσκευής μεταξύ 50% και 100%. Κατά κανόνα η θερμοκρασία του εισερχόμενου νερού μέσα από την συσκευή καθορίζει την θερμοκρασία του ζεστού νερού. Αυτή η μέθοδος προσφέρει πλεονεκτήματα για υψηλές θερμοκρασίες εισερχόμενου νερού, εξασφαλίζοντας μεγάλη οικονομία.
...MOD: σημαίνει την δυνατότητα διατήρησης σταθερής θερμοκρασίας του ζεστού νερού ανεξάρτητα από το πόσο μακριά βρίσκεται η βρύση από την συσκευή. Η φλόγα του καυστήρα ρυθμίζεται αυτόματα, με αποτέλεσμα να καταναλώνεται η ελάχιστη δυνατή ποσότητα αερίου για να θερμάνει το νερό στην επιθυμητή θερμοκρασία.

Για περισσότερες πληροφορίες επιλέξτε μία από τος ακόλουθες κατηγορίες:
  • Tαχυθερμαντήρες αερίου ανοικτού θαλάμου MAG της VAILLANT atmoMAG XZ
  • Ταχυθερμαντήρες αερίου ανοικτού θαλάμου atmoΜΑG ΧΙ της VAILLANT