ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ CALPAK


Ονειρευόμαστε ένα κόσμο που θα τροφοδοτείται αποκλειστικά από ανανεώσιμες πηγές ενέργειας. Θέλουμε η Calpak να συνεισφέρει σημαντικά προς αυτή την κατεύθυνση. Το όραμά μας είναι να διατηρήσουμε τη δημιουργικότητά μας και το πάθος μας για την παραγωγή καινοτόμων προϊόντων. Να κάνουμε αυτό που χρειάζεται για να γίνει η εταιρία μας ένας οργανισμός πρωτοπορίας, ελεύθερος από αγκυλώσεις, ικανός να παράγει τεχνολογία που θα μας βοηθήσει να ξεπεράσουμε τα σημερινά όρια της αποδοτικότητας της ηλιακής ενέργειας.

Ως ένας ηγέτης της αγοράς ηλιακής ενέργειας αποστολή μας είναι να αξιοποιήσουμε την πείρα μας ,την εξειδίκευση και το κέφι μας ώστε η παραγωγή των προϊόντων μας να φτάσει σε τέτοιο επίπεδο που θα καλύπτει τις υψηλότερες μελλοντικές απαιτήσεις της αγοράς. 

Η επίτευξη των στόχων της εταιρίας και η υλοποίηση του οράματός της είναι συνδεδεμένες με την αποφασιστικότητα των βημάτων μας προς τα εμπρός. Η επένδυση σε νέα μέσα παραγωγής και στο ταλέντο των ανθρώπων μας είναι απαραίτητη για σχεδιάζουμε διαρκώς προϊόντα αντάξια της προσδοκίας των πελατών μας. Το μέλλον μας δεν μπορεί παρά να είναι αυτό που η συνεχής προσπάθεια για βελτίωση θα μας εξασφαλίσει.

Οικοδομούμε το μέλλον μας με συνεχείς επενδύσεις σε σύγχρονα μέσα παραγωγής και νέους εργοστασιακούς χώρους στον τόπο από όπου ξεκινήσαμε το 1976, το Λουτράκι Κορινθίας.

 

Ως εταιρεία και ως άτομα:

 • Είμαστε προσηλωμένοι στην επιτυχία με ακεραιότητα

 • Ακούμε και ανταποκρινόμαστε στις ανάγκες των πελατών μας

 • Δείχνουμε συνέπεια στις σχέσεις μας με τους συνεργάτες μας και τιμούμε τη δέσμευσή μας να είμαστε αποτελεσματικοί στο στόχο μας για ποιότητα

 • Υμνούμε τη δημιουργικότητα και την καινοτομία που μπορούν να οδηγήσουν σε μία καλύτερη συμβίωση με το περιβάλλον μας

 • Αισθανόμαστε υποχρέωσή μας να βελτιστοποιήσουμε τη χρήση των πόρων μας ώστε τα προϊόντα και οι υπηρεσίες μας να έχουν ένα ξεχωριστό επίπεδο

 • Ανταμείβουμε το κίνητρο και την προσήλωση ως τα χαρακτηριστικά εκείνα που απεικονίζουν καλύτερα την εταιρική μας κουλτούρα

Είσοδος Συνεργατών
Log In

ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Η εταιρεία λειτουργεί καθημερινά 08:00-18:00 και το Σάββατο 08:30-14:00.

 1. Τεχνική Υποστήριξη

  Η ΘΕΡΜΟΓΚΑΖ Α.Ε. διαθέτει έμπειρο τεχνικό προσωπικό για τις συσκευές της.

  Τηλεφωνική υποστήριξη: 210-6665552 και 801 11 ΑΕΡΙΟ (801 11 23746)

 2. Σεμινάρια

  Δηλώστε συμμετοχή στα εξειδικευμένα σεμινάρια της ΘΕΡΜΟΓΚΑΖ.

 3. Εξοικονόμηση Ενέργειας για κατοικίες

  Κατεβάστε το φυλλάδιο (pdf ) και δείτε τις λύσεις που προσφέρουμε για εξοικονόμηση ενέργειας σε κατοικίες.

 4. Εξοικονόμηση Ενέργειας για Ξενοδοχεία

  Κατεβάστε το φυλλάδιο (pdf ) και δείτε τις λύσεις που προσφέρουμε για εξοικονόμηση ενέργειας και αναβάθμιση των συστημάτων θέρμανσης και παραγωγής ζεστού νερού χρήσεως για ξενοδοχεία.