ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ LONGi


Ιδρυθείσα το 1964, η Fernox είναι ο κορυφαίος κατασκευαστής χημικών προϊόντων επεξεργασίας νερού, φίλτρων κεντρικής θέρμανσης, υδραυλικών αναλωσίμων και υπηρεσιών διαγνωστικών δοκιμών. Η Fernox πρωτοστάτησε στην ανάπτυξη ενεργειακά αποδοτικών προϊόντων τόσο για παραδοσιακή όσο και για ανανεώσιμες τεχνολογίες σε οικιακές και εμπορικές εφαρμογές. Η επιχείρηση έχει δεσμευτεί για ένα προοδευτικό πρόγραμμα Έρευνας και Ανάπτυξης και έχει επενδύσει σε μια εκτεταμένη ομάδα επιστημονικών Ε & Α επιστημόνων με έδρα το Ηνωμένο Βασίλειο, τις ΗΠΑ και την Ινδία.

Η Fernox έχει μια μοναδική και αποκλειστική προσφορά Ε & Α και Τεχνικών Υπηρεσιών, η οποία αντικατοπτρίζει τις μεταβαλλόμενες απαιτήσεις και τις αυξανόμενες τεχνολογικές απαιτήσεις του κλάδου. Στην πρώτη γραμμή της καινοτομίας, η Fernox επωφελείται από 13 τεχνικά κέντρα Ε & Α, τα οποία στελεχώνουν 250 επιστήμονες και μηχανικοί σε όλο τον κόσμο.

Η Fernox εφαρμόζει μια αυστηρή πολιτική εταιρικής ευθύνης που προωθεί τις βέλτιστες πρακτικές και απαγορεύει τις δοκιμές σε ζώα. Τα χημικά του προϊόντα υπερβαίνουν σημαντικά τα βιομηχανικά πρότυπα και έχουν λάβει έγκριση και πιστοποίηση από την Energy Savings Trust Registered, KIWA, WRAS, Belgaqua και Buildcert.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ


Είσοδος Συνεργατών
Log In

ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Ωράριο εταιρείας: 

Καθημερινά 08:00-18:00 και Σάββατο 08:30-14:00

Για έκτακτη τεχνική υποστήριστη καλέστε στο 801 11 23746

 1. Τεχνική Υποστήριξη

  Η ΘΕΡΜΟΓΚΑΖ Α.Ε. διαθέτει έμπειρο τεχνικό προσωπικό για τις συσκευές της.

  Τηλεφωνική υποστήριξη: 210-6665552 και 801 11 ΑΕΡΙΟ (801 11 23746)

 2. Σεμινάρια

  Δηλώστε συμμετοχή στα εξειδικευμένα σεμινάρια της ΘΕΡΜΟΓΚΑΖ.

 3. Εξοικονόμηση Ενέργειας για κατοικίες

  Κατεβάστε το φυλλάδιο (pdf ) και δείτε τις λύσεις που προσφέρουμε για εξοικονόμηση ενέργειας σε κατοικίες.

 4. Εξοικονόμηση Ενέργειας για Ξενοδοχεία

  Κατεβάστε το φυλλάδιο (pdf ) και δείτε τις λύσεις που προσφέρουμε για εξοικονόμηση ενέργειας και αναβάθμιση των συστημάτων θέρμανσης και παραγωγής ζεστού νερού χρήσεως για ξενοδοχεία.