ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ


ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗ HEIZER


H Heizer ιδρύθηκε στα μέσα της δεκαετίας του 1960 με έδρα κοντά στο Μιλάνο και είναι μία από τις πρώτες ιταλικές εταιρίες που δραστηριοποιήθηκαν στην κατασκευή θερμοσιφώνων, τόσο φυσικού αερίου όσο και ηλεκτρικού ρεύματος. Περιλαμβάνει ένα ευρύ φάσμα εμπορικών θερμοσιφώνων όπως και μία ολοκληρωμένη σειρά από επισμαλτωμένα, ανοξείδωτα δοχεία ζεστού νερού χρήσης. Εστιάζει στην ποιότητα των προϊόντων που παράγουν ζεστό νερό σε μεγάλες ποσότητες. Η αφιέρωση της προσοχής της στις ανάγκες της αγοράς και των πελατών της ,είναι αυτό που την ωθεί να βελτιώνει τα υπάρχοντα προϊόντα της και να αναπτύσσει νέα μοντέλα. Εξειδικεύεται όλο και περισσότερο στο κομμάτι των θερμοσιφώνων βιομηχανικής χρήσης ,καθιστώντας έτσι την ίδια, μια εταιρεία πρωταρχικής σημασίας σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

 • Από τις πρώτες ιταλικές εταιρείες που δραστηριοποιήθηκαν στην κατασκευή θερμοσιφώνων, αερίου και ηλεκτρικού ρεύματος.

 • Ιδρύθηκε κοντά στο Μιλάνο στα μέσα της δεκαετίας του 1960.

 • Εστιάζει στην ποιότητα προϊόντων που παράγουν ζεστό νερό σε μεγάλες ποσότητες.

 • Εξειδικεύεται όλο και περισσότερο στο τμήμα των θερμοσιφώνων για βιομηχανική χρήση , τόσο φυσικού αερίου όσο και ηλεκτρικού ρεύματος.

 • Ευρύ φάσμα εμπορικών θερμοσιφώνων και μία ολοκληρωμένη σειρά από επισμαλτωμένα, ανοξείδωτα δοχεία ζεστού νερού χρήσης.

 • Αφιέρωση προσοχής τόσο στις ανάγκες της αγοράς όσο και των πελατών με στόχο την βελτίωση των προϊόντων της και την ανάπτυξη νέων μοντέλων.

Είσοδος Συνεργατών
Log In

ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Η εταιρεία λειτουργεί καθημερινά 08:00-18:00 και το Σάββατο 08:30-14:00.

 1. Τεχνική Υποστήριξη

  Η ΘΕΡΜΟΓΚΑΖ Α.Ε. διαθέτει έμπειρο τεχνικό προσωπικό για τις συσκευές της.

  Τηλεφωνική υποστήριξη: 210-6665552 και 801 11 ΑΕΡΙΟ (801 11 23746)

 2. Σεμινάρια

  Δηλώστε συμμετοχή στα εξειδικευμένα σεμινάρια της ΘΕΡΜΟΓΚΑΖ.

 3. Εξοικονόμηση Ενέργειας για κατοικίες

  Κατεβάστε το φυλλάδιο (pdf ) και δείτε τις λύσεις που προσφέρουμε για εξοικονόμηση ενέργειας σε κατοικίες.

 4. Εξοικονόμηση Ενέργειας για Ξενοδοχεία

  Κατεβάστε το φυλλάδιο (pdf ) και δείτε τις λύσεις που προσφέρουμε για εξοικονόμηση ενέργειας και αναβάθμιση των συστημάτων θέρμανσης και παραγωγής ζεστού νερού χρήσεως για ξενοδοχεία.