ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ SUN BALLAST


Η Sun Ballast με πρόθεση να συνεισφέρει στην αγορά ανανεώσιμων πηγών ενέργειας, η οποία από τη φύση της συνδέεται με την πρόκληση και την έννοια της βιωσιμότητας, παρέχει αυτοφερόμενες βάσεις για φωτοβολταϊκά πάνελ.

Οι δραστηριότητες που πραγματοποιούνται και οι πόροι που χρησιμοποιούνται στοχεύουν στην εξεύρεση λύσεων στις οποίες το κόστος, οι περιβαλλοντικές επιπτώσεις και η ποιότητα των προϊόντων είναι σε πλήρη αρμονία και σε συνεχή βελτίωση.

Η Sun Ballast®, καινοτόμα, αποτελεσματική και προσαρμόσιμη, αποτελεί την ιδανική επιλογή για υποστήριξη φωτοβολταϊκών πάνελ σε επίπεδες στέγες όπως: χαλίκι, άσφαλτος, πεζοδρόμια, πράσινες στέγες και έδαφος. Μπορεί να προσαρμοστεί εύκολα σε οποιοδήποτε μέγεθος και τύπο ηλιακών συλλεκτών. Με το σχήμα σφήνας, οι βάσεις Sun Ballast®, «balance of the sun» στα αγγλικά, δεν λειτουργεί μόνο ως στήριγμα αλλά και ως έρμα για το φωτοβολταϊκό σύστημα.

Το σύστημα δεν απαιτεί τη χρήση προφίλ αλουμινίου και άλλων εξαρτημάτων που περιλαμβάνουν φάση προσυναρμολόγησης. Η ίδια η βάση ballast είναι εξοπλισμένη με δακτύλιους M8 για τη στερέωση των πάνελ και δεν είναι απαραίτητο να τρυπήσετε το κάλυμμα στήριξης. Η απλότητα είναι το βασικό χαρακτηριστικό που δημιουργεί τα τεχνικά και οικονομικά πλεονεκτήματα των βάσεων Sun Ballast® αλλά και το γεγονός ότι οι χρόνοι εγκατάστασης μειώνονται έως και 70%.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ


Είσοδος Συνεργατών
Log In

ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Ωράριο εταιρείας: 

Καθημερινά 08:00-18:00 και Σάββατο 08:30-14:00

Για έκτακτη τεχνική υποστήριστη καλέστε στο 801 11 23746

 1. Τεχνική Υποστήριξη

  Η ΘΕΡΜΟΓΚΑΖ Α.Ε. διαθέτει έμπειρο τεχνικό προσωπικό για τις συσκευές της.

  Τηλεφωνική υποστήριξη: 210-6665552 και 801 11 ΑΕΡΙΟ (801 11 23746)

 2. Σεμινάρια

  Δηλώστε συμμετοχή στα εξειδικευμένα σεμινάρια της ΘΕΡΜΟΓΚΑΖ.

 3. Εξοικονόμηση Ενέργειας για κατοικίες

  Κατεβάστε το φυλλάδιο (pdf ) και δείτε τις λύσεις που προσφέρουμε για εξοικονόμηση ενέργειας σε κατοικίες.

 4. Εξοικονόμηση Ενέργειας για Ξενοδοχεία

  Κατεβάστε το φυλλάδιο (pdf ) και δείτε τις λύσεις που προσφέρουμε για εξοικονόμηση ενέργειας και αναβάθμιση των συστημάτων θέρμανσης και παραγωγής ζεστού νερού χρήσεως για ξενοδοχεία.