ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ LONGi


Η LONGi Green Energy Technology Co., Ltd. ιδρύθηκε το 2000 και έκτοτε δεσμεύεται να είναι η πολυτιμότερη εταιρεία ηλιακής τεχνολογίας στον κόσμο. Η πιο αξιόπιστη εταιρεία ηλιακής ενέργειας, που χαράζει τα μονοπάτια της πράσινης τεχνολογίας, αναπτύσσει λύσεις για σταθμούς ηλεκτροπαραγωγής μεγάλης κλίμακας. Με ανάπτυξη που επικεντρώνεται στην καινοτομία απευθύνεται σε διαφορετικούς κλάδους αλλά και νοικοκυριά, με στόχο την παγκόσμια ανάπτυξη μηδενικών εκπομπών άνθρακα.

Ως κορυφαίος κατασκευαστής ηλιακών και παγκόσμιος προμηθευτής προϊόντων πράσινης ενέργειας, η LONGi αποδίδει μεγάλη σημασία στη βιωσιμότητα στις εγκαταστάσεις και τις λειτουργίες παραγωγής της. Φιλοδοξεί σε μια κοινότητα μηδενικών εκπομπών άνθρακα χτίζοντας το σύστημα περιβαλλοντικού ελέγχου της, επενδύοντας περισσότερο σε προγράμματα περιβαλλοντικής προστασίας, μειώνοντας την κατανάλωση ενέργειας και νερού, χρησιμοποιώντας περισσότερη ηλεκτρική ενέργεια από ανανεώσιμες πηγές για λιγότερες εκπομπές άνθρακα και ανακυκλώνοντας τα απόβλητα.

Η προώθηση της πράσινης ανάπτυξης είναι η ακλόνητη επιδίωξη της LONGi. Με αυτή την νοοτροπία, η LONGi προωθεί την καθαρή και ασφαλή παραγωγή σε κάθε εργοστάσιο και κάθε παραγωγική διαδικασία, εφαρμόζοντας ενιαίες προδιαγραφές.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ


Είσοδος Συνεργατών
Log In

ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Ωράριο εταιρείας: 

Καθημερινά 08:00-18:00 και Σάββατο 08:30-14:00

Για έκτακτη τεχνική υποστήριστη καλέστε στο 801 11 23746

 1. Τεχνική Υποστήριξη

  Η ΘΕΡΜΟΓΚΑΖ Α.Ε. διαθέτει έμπειρο τεχνικό προσωπικό για τις συσκευές της.

  Τηλεφωνική υποστήριξη: 210-6665552 και 801 11 ΑΕΡΙΟ (801 11 23746)

 2. Σεμινάρια

  Δηλώστε συμμετοχή στα εξειδικευμένα σεμινάρια της ΘΕΡΜΟΓΚΑΖ.

 3. Εξοικονόμηση Ενέργειας για κατοικίες

  Κατεβάστε το φυλλάδιο (pdf ) και δείτε τις λύσεις που προσφέρουμε για εξοικονόμηση ενέργειας σε κατοικίες.

 4. Εξοικονόμηση Ενέργειας για Ξενοδοχεία

  Κατεβάστε το φυλλάδιο (pdf ) και δείτε τις λύσεις που προσφέρουμε για εξοικονόμηση ενέργειας και αναβάθμιση των συστημάτων θέρμανσης και παραγωγής ζεστού νερού χρήσεως για ξενοδοχεία.