ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ OVENTROP


Η Oventrop, εταιρεία που ιδρύθηκε το 1852, είναι ένας από τους κορυφαίους ευρωπαίους κατασκευαστές ενδοδαπέδιας θέρμανσης, βαλβίδων και συστημάτων ελέγχου για κατασκευαστές κτιρίων. Διαθέτει συστήματα θέρμανσης, κλιματισμού και παραγωγής ζεστού νερού χρήσης, με στόχο την εξοικονόμηση ενέργειας και τη μεγάλη διάρκεια ζωής, προσφέροντας στους συνεργάτες της ένα υψηλό και μακροπρόθεσμο όφελος. Εδράζει στην Γερμανία και όραμά της -πέρα από την εξοικονόμηση ενέργειας- αποτελεί η μακροβιότητα και η ποιότητα των προϊόντων της.

Με τα αρθρωτά συστήματα, όλοι οι ειδικοί HVAC μπορούν να εργαστούν εύκολα και ευέλικτα – χάρη στη δυνατότητα προσαρμογής των πρωτοποριακών λύσεων στις απαιτήσεις τους. Η στενή συνεργασία της Oventrop με τεχνικούς και η μεγάλη της εμπειρία, την καθιστούν ικανό ηγέτη στα υδραυλικά συστήματα.

Ως οικογενειακή επιχείρηση από την περιοχή Sauerland (Γερμανία), στηρίζει όλους τους συνεργάτες της επί χρόνια - αξιόπιστα και προσωπικά - από τον σχεδιασμό μέχρι την εγκατάσταση, από την έναρξη λειτουργίας έως τη συντήρηση. Με τις ψηφιακές της υπηρεσίες προσθέτει περαιτέρω αξία σε όλη τη διαδικασία.

Οι υπάλληλοί της Oventrop παράγουν υψηλής ποιότητας προϊόντα που μπορούν να συνδεθούν παγκοσμίως με ευέλικτα συστήματα – εύκολα στην εγκατάσταση, ενεργειακά αποδοτικά και πάντα αξιόπιστα.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ


Είσοδος Συνεργατών
Log In

ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Ωράριο εταιρείας: 

Καθημερινά 08:00-18:00 και Σάββατο 08:30-14:00

Για έκτακτη τεχνική υποστήριστη καλέστε στο 801 11 23746

 1. Τεχνική Υποστήριξη

  Η ΘΕΡΜΟΓΚΑΖ Α.Ε. διαθέτει έμπειρο τεχνικό προσωπικό για τις συσκευές της.

  Τηλεφωνική υποστήριξη: 210-6665552 και 801 11 ΑΕΡΙΟ (801 11 23746)

 2. Σεμινάρια

  Δηλώστε συμμετοχή στα εξειδικευμένα σεμινάρια της ΘΕΡΜΟΓΚΑΖ.

 3. Εξοικονόμηση Ενέργειας για κατοικίες

  Κατεβάστε το φυλλάδιο (pdf ) και δείτε τις λύσεις που προσφέρουμε για εξοικονόμηση ενέργειας σε κατοικίες.

 4. Εξοικονόμηση Ενέργειας για Ξενοδοχεία

  Κατεβάστε το φυλλάδιο (pdf ) και δείτε τις λύσεις που προσφέρουμε για εξοικονόμηση ενέργειας και αναβάθμιση των συστημάτων θέρμανσης και παραγωγής ζεστού νερού χρήσεως για ξενοδοχεία.