ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ SUN BALLAST


Η Sun Ballast ιδρύθηκε το 2012 με την πρόθεση να συνεισφέρει σημαντικά στην αγορά ανανεώσιμων πηγών ενέργειας, η οποία από τη φύση της συνδέεται με την πρόκληση και την έννοια της βιωσιμότητας. Στοχεύει στην εξεύρεση λύσεων στις οποίες το κόστος, οι περιβαλλοντικές επιπτώσεις και η ποιότητα των προϊόντων είναι σε πλήρη αρμονία και σε συνεχή βελτίωση.

Η Sun Ballast® παρέχει την ιδανική υποστήριξη για φωτοβολταϊκά πάνελ, καινοτόμα, αποδοτική και προσαρμόσιμη σε επίπεδες στέγες και κάθε τύπο δαπέδου όπως: χαλίκι, άσφαλτος, πράσινες στέγες ή έδαφος. Μπορεί εύκολα να προσαρμοστεί σε οποιοδήποτε μέγεθος και τύπο ηλιακών συλλεκτών.

Οι βάσεις δεν απαιτούν τη χρήση προφίλ αλουμινίου και άλλων εξαρτημάτων που δημιουργούν την ανάγκη προσυναρμολόγησης. Είναι ήδη εξοπλισμένες με δακτύλιους M8 για τη στερέωση των πάνελ και δεν χρειάζεται να τρυπήσετε το κάλυμμα στήριξης. Στα τεχνικά και οικονομικά πλεονεκτήματα της Sun Ballast® συμπεριλαμβάνεται η απλότητα του συστήματος, καθώς και η μείωση του χρόνου εγκατάστασης έως και 70%.

Τα προϊόντα Sun Ballast είναι το αποτέλεσμα μιας σειράς προθέσεων που οδήγησε σε έναν συγκεκριμένο στόχο, ο οποίος καθημερινά επιδιώκεται τόσο από τη Διοίκηση αλλά και από όλο το Προσωπικό, με πάθος και αφοσίωση. Μια υγιής και αναπτυσσόμενη εταιρεία βασίζει την επιτυχία της στην ικανότητα να προσφέρει ένα εξαιρετικό προϊόν, το οποίο με τη σειρά του βασίζεται στο ικανό, με κίνητρα και καλά οργανωμένο προσωπικό της.

 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ


Είσοδος Συνεργατών
Log In

ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Ωράριο εταιρείας: 

Καθημερινά 08:00-18:00 και Σάββατο 08:30-14:00

Για έκτακτη τεχνική υποστήριστη καλέστε στο 801 11 23746

 1. Τεχνική Υποστήριξη

  Η ΘΕΡΜΟΓΚΑΖ Α.Ε. διαθέτει έμπειρο τεχνικό προσωπικό για τις συσκευές της.

  Τηλεφωνική υποστήριξη: 210-6665552 και 801 11 ΑΕΡΙΟ (801 11 23746)

 2. Σεμινάρια

  Δηλώστε συμμετοχή στα εξειδικευμένα σεμινάρια της ΘΕΡΜΟΓΚΑΖ.

 3. Εξοικονόμηση Ενέργειας για κατοικίες

  Κατεβάστε το φυλλάδιο (pdf ) και δείτε τις λύσεις που προσφέρουμε για εξοικονόμηση ενέργειας σε κατοικίες.

 4. Εξοικονόμηση Ενέργειας για Ξενοδοχεία

  Κατεβάστε το φυλλάδιο (pdf ) και δείτε τις λύσεις που προσφέρουμε για εξοικονόμηση ενέργειας και αναβάθμιση των συστημάτων θέρμανσης και παραγωγής ζεστού νερού χρήσεως για ξενοδοχεία.