ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ UBBINK


Η Ubbink ξεκίνησε ως μία ολλανδική εταιρία το 1869. Πλέον ανήκει στον όμιλο Ubbink Centrotherm, ο οποίος αποτελεί κομμάτι του Centrotec SE με έδρα την Γερμανία, ενώ έχει καταφέρει να αναπτυχθεί με θυγατρικές στις Κάτω Χώρες, τη Γερμανία, το Βέλγιο, τη Γαλλία, το Ηνωμένο Βασίλειο, την Ιταλία, τις ΗΠΑ και την Κίνα. Ειδικεύεται στην κατασκευή αγωγών για βιώσιμες λύσεις HVAC και αξεσουάρ στέγης. Πιο συγκεκριμένα, προσφέρει ιδανικές λύσεις αγωγών, καμινάδας, συστημάτων καπνοδόχων και διανομής αέρα για οικιακά και εμπορικά συστήματα θέρμανσης όπως και για οικιακά συστήματα εξαερισμού. Η αξεπέραστη ποιότητα των προϊόντων της είναι αυτή που συμβάλλει στην βελτίωση του εσωτερικού κλίματος και φυσικά στην υγειά των ανθρώπων που ζουν ή εργάζονται μέσα σε αυτό. Κατασκευασμένα από αντι-μικροβιακά υλικά και με σχεδιασμό υψηλής στεγανότητας στο κύκλωμα αερισμού, τα ολοκληρωμένα συστήματα αεραγωγών της Ubbink σε συνδυασμό με κατάλληλες μονάδες αερισμού χαρίζουν στο χώρο σας καθαρό αέρα κάθε στιγμή της ημέρας , σύμφωνα με τις νέες κατευθύνσεις του ΚΕΝΑΚ σε υφιστάμενα ή νέα κτίρια.

Μερικά στοιχεία:

 • Ξεκίνησε ως μία Ολλανδική εταιρία το 1896.
 • Ανήκει στον όμιλο Ubbink Centhrotherm και έχει θυγατρικές στις Κάτω Χώρες, τη Γερμανία, το Βέλγιο, τη Γαλλία, το Ηνωμένο Βασίλειο, την Ιταλία, τις ΗΠΑ και την Κίνα.
 • Αποτελεί μέρος του Centrotec SE με έδρα τη Γερμανία.
 • Πρώτη στη κατασκευή αγωγών για βιώσιμες λύσεις HVAC και αξεσουάρ στέγης.
 • Αξεπέραστη ποιότητα προϊόντων, που συμβάλλει στη βελτίωση του εσωτερικού κλίματος και στην υγεία των ανθρώπων που ζουν ή εργάζονται σε αυτό.
 • Τα ολοκληρωμένα συστήματα αεραγωγών της σε συνδυασμό με κατάλληλες μονάδες αερισμού χαρίζουν στο χώρο σας καθαρό αέρα κάθε στιγμή της ημέρας , σύμφωνα με τις νέες κατευθύνσεις του ΚΕΝΑΚ σε υφιστάμενα ή νέα κτίρια, χάρη στα αντί-μικροβιακά υλικά και τον σχεδιασμό υψηλής στεγανότητας στο κύκλωμα αερισμού.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ


Είσοδος Συνεργατών
Log In

ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Ωράριο εταιρείας: 

Καθημερινά 08:00-18:00 και Σάββατο 08:30-14:00

Για έκτακτη τεχνική υποστήριστη καλέστε στο 801 11 23746

 1. Τεχνική Υποστήριξη

  Η ΘΕΡΜΟΓΚΑΖ Α.Ε. διαθέτει έμπειρο τεχνικό προσωπικό για τις συσκευές της.

  Τηλεφωνική υποστήριξη: 210-6665552 και 801 11 ΑΕΡΙΟ (801 11 23746)

 2. Σεμινάρια

  Δηλώστε συμμετοχή στα εξειδικευμένα σεμινάρια της ΘΕΡΜΟΓΚΑΖ.

 3. Εξοικονόμηση Ενέργειας για κατοικίες

  Κατεβάστε το φυλλάδιο (pdf ) και δείτε τις λύσεις που προσφέρουμε για εξοικονόμηση ενέργειας σε κατοικίες.

 4. Εξοικονόμηση Ενέργειας για Ξενοδοχεία

  Κατεβάστε το φυλλάδιο (pdf ) και δείτε τις λύσεις που προσφέρουμε για εξοικονόμηση ενέργειας και αναβάθμιση των συστημάτων θέρμανσης και παραγωγής ζεστού νερού χρήσεως για ξενοδοχεία.